Beautysalon Elena

Wimpersextensions

Wat zijn wimperextensions?

 De haartjes van de wimperextensions worden haartje voor haartje aan uw natuurlijke wimperhaartjes bevestigd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn van antiallergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 60 haartjes gebruikt. U hebt geen mascara meer nodig, maar deze mag wel aangebracht worden als u dit nodig vind.

voor en na

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten ?

 De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3- 4 weken een opvul behandeling uit te laten voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 90 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld zo’n 30 tot 60 minuten. Eenmaal een wimperverlenging wil je niet meer zonder. De droom van iedere vrouw !

wimpers

Extra informatie

 Wimperextensions zijn individuele wimpers die met een speciale pasta tussen uw eigen wimpers worden geplaatst. U kunt met de wimpers zwemmen, sporten, douchen etc. De wimpers blijven gemiddeld drie weken zitten. Kortom, altijd en overal een perfecte oogopslag zonder mascara te gebruiken.