Beautysalon Elena

Over BeautySalon Elena

Beautysalon Elena opende haar deuren in 2006 en is gespecialiseerd in alles wat met huidverbetering te maken heeft en pakt uit met vooruitstrevende gezichtsbehandelingen en massages, dit alles in combinatie met de producten van het Franse merk Maria Galland en het Amerikaanse merk I-image skincare

Met kwalitatieve behandelingen, deskundig advies gebaseerd op up-to-date vakkennis en high-tech apparatuur en natuurlijke producten om uw huid mooi te houden en dit met trots naar buiten toe kunt dragen.

Uw huid is een kwetsbaar en kostbaar goed, het is niet niks om dat in handen van een ander te geven, daarom wordt u bij binnenkomst tot aan het weer naar buiten gaan op professionele wijze begeleidt en ontvangt u een persoonlijke aanpak. Mijn passie is om mensen, zowel dames als heren een stralende en natuurlijk uitziende schoonheid te geven.

BeautySalon Elena is een schoonheidssalon op een prachtige en ruime locatie waar u op professionele en met de juiste vakkennis wordt behandeld, u kunt bij mij terecht voor o.a:

Gezichtsbehandelingen

Huidverbetering

Acne behandelingen

Definitief ontharen (IPL behandeling)

Brazilian / Boyzilian Wax

Nagelstudio en manicure

Diverse (deel) massages

Paraffine bad

Complete verzorgende lijn van Maria Galland en I-image skincare. Elena houd haar kennis bij door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. U mag hoge verwachtingen hebben van mijn uitgebreide behandelingen en ik vind het nog fijner om deze voor u te overtreffen, ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.

De salon is gevestigd vlak aan de stadsgracht op slechts 10 min loopafstand van het centrum, tevens is er de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. Ook met het openbaar vervoer kunt u mijn salon uitstekend bereiken.

KvK nr: 05080734