Beautysalon Elena

Lift massage

Lift massage

Westerse schoonheid vanuit een Oosterse filosofie

gezichtsmassage

Een gezichtsmassage voor mannen en vrouwen die er beter uit willen zien.  De massagefilosofie vindt zijn oorsprong in het oude China en werd gedurende eeuwen meer en meer verfijnd; schoonheid is de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische, psychische (geestelijke) gezondheid. De behandeling is uniek in zijn soort en kan met geen enkele behandeling vergeleken worden.  Deze Facelift behandelt de gezichtshuid, gezichtsspieren, Qi-energie van het hele lichaam en brengt psychische conditie in evenwicht.

De toegepaste massagetechnieken zijn een combinatie van verschillende methoden:

1. Gezichtsreflexologie, om het gezicht van binnenuit te beïnvloeden

2. Acupunctuur pressure punten op verschillende meridianen, om de uiteinden van de medianen te stimuleren, blokkades op te heffen en te ontspannen.

3. Lymfe- en reflexzone massage op het gezicht, om de huidfuncties, spieren en diepere lagen van de huid te stimuleren en geeft daarmee een anti-age effect; liftend en minimaliseren van rimpels en fijne lijnen.

Met als resultaat:

1. een betere doorbloeding en een frissere teint;

2. gelifte wenkbrauwen;

3. de ogen lijken groter (verruiming van de blik);

4. minder last van wallen onder de ogen;

5. vollere lippen;

6. een stevigere kaaklijn;

7. positieve mondhoeken die jeugdiger ogen;

8. een strakkere en gladdere kin en nekcontouren;

9. verfijnen van rimpels;

10. voorkomen van leeftijdsvlekken;

 

Een natuurlijke, niet-chirurgische, faceliftbehandeling, dus geen risico. Een natuurlijk alternatief voor botox.

Behandelingen Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling een keer per week toegepast. Geadviseerd wordt om minimaal 6 behandelingen te ondergaan.

Na deze kuur is 1x per 6 tot 8 weken voldoende om het gewenste resultaat te behouden. Echter als je voor een bijzondere dag er beter uit wil zien, heeft één behandeling ook al een groot effect.

Een behandeling duurt ruim 1 uur. Het is belangrijk om warme thee te drinken na een behandeling, om de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.