Beautysalon Elena

MEDCOS IPL

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen, epileren of ontharings-cremes gebruiken, Maak nu een einde aan de vaak langzame en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, armen, oksels, gezicht en bikinilijn. Dit behoort tot het verleden met onze nieuwe IPL methode. Wij hebben dit nieuwe concept voor U in huis.

ipl2 ipl1

Op elk deel van het lichaam worden haarwortels definitief, pijnloos en veilig vernietigd, resultaat tot 90% kan ongewenste haargroei snel behandeld worden. Dit technisch hoogwaardig IPL systeem werkt op basis van zichtbaar hoog energetisch gepulseerd licht wat op de huid wordt gericht, zodat verschillende indicaties effectief kunnen worden behandeld. Door dit nieuwe concept hoeven er geen gel’s meer op het lichaam gebruikt te worden tegen eventuele verbrandingen. Onze apparatuur heeft een gesloten, water gekoeld systeem zodat de behandelingen sneller uitgevoerd kunnen worden.

medicos

Voor meer informatie, een consult en/of de prijzen voor een van deze behandelingen houden wij het liefst een persoonlijk intake gesprek met de klanten, daar de beoordeling van een behandeling per persoon kan verschillen.

Wij voorzien u graag van advies