Beautysalon Elena

Gelnagels

Het systeem met gel en lampen is voortgekomen uit de tandheelkunde. De gel hard uit onder de uv-straling van de lamp en geeft direct een mooi resultaat. Gel wordt gebruikt voor zowel nagelverlengingen als nagelverstevigingen en is een stuk flexibeler dan acryl. Bijkomend voordeel is dat er geen geur verbonden is aan de gel en dat het kant en klaar uit een potje komt. Het hoeft dus niet meer gemengd te worden.

009 075 096 110

Twee manieren om gel nagels aan te brengen

Ten eerste kan gel op je eigen nagels worden aangebracht. Ten tweede kun je, je nagels laten verlengen. Daarbij wordt er een laag gel aangebracht. De kunstnagels zijn heel dun en stevig en worden in de door u gewenste vorm en lengte gevijld. Op die manier is er geen verschil met natuurlijke mooie nagels en is er ook geen onderhoud van je nagels meer nodig.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Opvullen van nagels

 Omdat je eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels, zullen je eigen nagels na verloop van tijd (gemiddeld na 2à 3 weken) zichtbaar worden aan het begin van je nagelbed. Daarom wordt het aangeraden om na 2 à 3 weken, uw gel laag bij te laten werken.